Onderhoudsvriendelijk

De centrale stofzuiger van EuroQueen werkt met een filter die je slechts om de 4 jaar moet vervangen. Het systeem heeft ook een transparante doorkijkcontainer die je bij normaal gebruik één keer in de zes maanden leegmaakt.

 

Geruisloos

Klassieke sledestofzuigers komen in de buurt van 75 decibel (dB) en veroorzaken dus gehoorschade. Het Apollo-model (63 dB) en het Venus-model (58,6 dB) van EuroQueen blijven gelukkig ver onder deze grens. Zelfs de kat krijgt geen stress!

Anti-allergisch

Ben je allergisch? Met de centrale stofzuigsystemen van EuroQueen komen géén stofdeeltjes vrij bij het stofzuigen. Je kan dus gerust ademhalen.

Ecologish

Gezonde lucht en ecologie vinden we bij EuroQueen heel belangrijk. Omdat ons centraal stofzuigsysteem geen uitlaat naar buiten heeft, blijf je gespaard van gevelvervuiling of warmteverlies. Bovendien zorgen we voor de recyclage van je oude stofzuiger.

 

Waarom een centrale stofzuiger van EuroQueen?

Het centrale stofzuigsysteem van EuroQueen is oerdegelijk; het heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Door die duurzaamheid hoef je nooit meer te investeren in een klassieke stofzuiger. Wanneer een courante stofzuiger het stof gewoon weer gaat uitblazen, filtert het Venus- of Apollo-model van EuroQueen zo’n 99,99% stofdeeltjes uit de lucht; voor een brandschoon resultaat. Naast stof en allerlei ander organisch afval - zoals hondenharen, bacterieën en broodkruimels - spoelt het centraal stofzuigsysteem ook uw buizen! Het systeem werkt op een cycloontechnologie, waardoor je geen stinkende, dure stofzak meer hoeft te ledigen. De centrale stofzuiger van EuroQueen is ook vederlicht én spaart dus je dierbare rug.
Het ledigen van de EuroQueen centrale stofzuiger kan snel en eenvoudig. We ledigen de opvangbak bij residentieel gebruik max 2 x per jaar.
De Hepa filter is bovendien uitwasbaar en eenvoudig terug te plaatsen. Bij residentieel gebruik gaat deze tot 4 jaar mee.

Duurzaam


Een centrale stofzuiger van EuroQueen gaat zo’n 25 jaar mee. EuroQueen werkt enkel met duurzame materialen. Zo is de opvangcontainer gemaakt uit stevig polycarbonaat. We garanderen een garantie op de motor van de Venus tot 15 jaar en van de Apollo 10 jaar. (enkel voor residentieel gebruik)

Water


Een unieke eigenschap binnen de sector van centrale stofzuigers: elk EuroQueen-model spoelt uw buizen. Schimmels, geurtjes van etensresten krijgen geen kans

DIENSTEN

EuroQueen is sedert 2002 Belgische fabrikant van centrale stofzuigsystemen. Het familiebedrijf is erg actief
in Europa, maar ook ver daarbuiten. EuroQueen staat bekend om hun kwalitatieve producten, uitstekende service en persoonlijke aanpak.

Belgische topkwaliteit

Het resultaat van jarenlange ervaring, hard werken, een nauwkeurige opvolging en de vruchtbare samenwerking met een vakkundig team (o.a. van de Hoge Scholen Gent en Oostende).
 

Innovatief

EuroQueen denkt erg toekomstgericht en wil constant mee evolueren met zijn tijd. De producten zijn allemaal modulair zodat ze zich snel laten updaten.

Op maat

Ben je een bouwpromotor, een studie en/of technisch bureau, architect of installateur en zit je met een bepaald nieuwbouw- of renovatieproject? EuroQueen geeft je graag advies over een centraal stofzuigsysteem op maat.

Tot 10 jaar garantie

We hanteren een unieke garantie van 5 jaar op het toestel (leveringsdatum) - op de motor van de Venus en Apollo 10 jaar (enkel voor residentiële projecten) niet voor professioneel gebruik.

Service binnen de 48u

EuroQueen vindt het belangrijk om een bereikbare partner te zijn en garandeert een antwoord op jouw vraag binnen de 48 uur.

 

 

Enkel erkende installateurs

EuroQueen werkt samen met een uitgebreid netwerk van verdelers. Enkel erkende installateurs plaatsen de systemen.

ONZE PRODUCTEN

Het Apollo- en Venus-model zien er op het eerste zicht exact hetzelfde uit, maar er is wel degelijk een verschil qua motor capaciteit en aantal muurkleppen die nodig zijn in uw specifiek project!

VENUS

Het Venus-model is hét stofzuigsysteem bij uitstek voor appartementen of rijwoningen. Als het toestel in gebruik is, meten we 58,8 decibel. Dat is erg stil. Bij de Venus kan je maximum 10 inlaatkleppen monteren. Verder lijkt het toestel als twee druppels water op de Apollo en heeft het dezelfde standaardfuncties.

Technische details >

 

 

 

TECHNISCHE DETAILS VAN DE VENUS

 • 100% Belgisch
 • brandvrij materiaal (brandnorm V0)
 • dubbel geisoleerd
 • geen zuigkrachtverlies
 • voltage 220-240v
 • input power 1150 watt
 • soft start
 • air flow: 205,2 m³/h - 225,4 m³/h
 • under pressure: 27/29 kpa
 • filtration: cyclonic and hepa filter
 • dimensions: h x w x d (mm) 785 x 338 x 385
 • capaciteit: 21 l
 • body: H.I.P.S. (UL94-VO)
 • 58,6 dB
 • 17,5 kg

< Omschrijving

 

APOLLO

Dit - exclusief door EuroQueen ontworpen - toestel heeft twee zeer krachtige motoren. Bij de Apollo kan je tot 22 inlaatkleppen in de muur installeren, waardoor meerdere personen op hetzelfde tijdstip kunnen stofzuigen. Met zijn 63 decibel is het ook een heel stil toestel. Het handvat bevat een handige display; met een eenvoudige bediening kan je het toestel aan- of uitschakelen.

Technische details >

 

 

 

TECHNISCHE DETAILS VAN DE APOLLO

 • 100% Belgisch
 • brandvrij materiaal (brandnorm V0)
 • dubbel geisoleerd
 • geen zuigkrachtverlies
 • voltage 220-240v
 • input power 2 x 1150 watt
 • soft start
 • air flow: 223,2 m³/h - 248,9 m³/h
 • under pressure: 27/29 kpa
 • filtration: cyclonic and hepa filter
 • dimensions: h x w x d (mm) 785 x 338 x 385
 • capaciteit: 21 l
 • body: H.I.P.S. (UL94-VO)
 • 63 dB
 • 19,5 Kg

< Omschrijving

INSTALLATIEMATERIAAL

"Het juiste materiaal zorgt voor het beste resultaat."

Bochten en fittings

De bochten en fittings van EuroQueen sluiten naadloos aan op de buizen om verstoppingen te voorkomen.
 

Standaard set toebehoren

Gebruik voor een optimale zuigkracht de juiste borstel. Zo is er een vloerborstel voor harde oppervlakken, een stofborstel voor de TV en meubilair, een zetel- en gordijnborstel, een tapijtborstel, een borstelkop voor moeilijk bereikbare plekken en de VacPan plintzuiger. De meeste borstels bestaan uit natuurvezels (antistatische paardenharen) waardoor ze het oppervlak tot in de diepte stofvrij maken en niet beschadigen.

Antistatische buizen

De CE-gekeurde EuroQueen buizen hebben een antistatische laag die actief blijft tot een jaar na de plaatsing. Bovendien is er een eenvoudig uit te voeren reiniging van het buizensysteem geïntegreerd.

Inlaatkleppen

De inlaatkleppen kan je perfect afstemmen op je interieur of meeschilderen in de gewenste kleur en ze zijn standaard beschikbaar in verschillende kleuren (wit , beige & zwart). Bij de Apollo kan je tot 22 inlaatkleppen installeren, bij de Venus 10.

GETUIGENISSEN

 • Gratien, Laarne

  Wij hebben de centrale stofzuiger Venus - doe het zelf kit van EuroQueen geïnstalleerd in onze renovatie. Zeker een aanrader, ook de assistentie was professioneel. Het gebruik is uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

 • Eric Schrauwen, Laignes, France

  Ik heb 2 van die stofzuigers, in elk huis een. Eens ge die kent wil je geen andere meer. De ene al een jaar of 10, nooit problemen mee gehad, de andere een jaar of 3, en die vertoonde een probleem met de thermische beveiliging. Gratis een nieuwe printplaat opgestuurd (met de nodige problemen door Bpost wel wat later dan voorzien aangekomen), en werkt terug perfect. Zo’n service na verkoop heb ik nog nooit gezien.

 • Familie Guns, Tielen

  We hebben twee kinderen, een hond en zijn beiden zelfstandig. Door onze beperkte vrije tijd is alle tijdswinst welkom, daarom zijn we al zeven jaar tevreden klant bij EuroQueen. Door mijn rugklachten mag ik geen klassieke stofzuiger optillen. Ik kan iedereen de centrale stofzuigers van EuroQueen aanbevelen.

 • Nulens, Koersel (Limburg)

  Elf jaar geleden installeerden wij een centrale stofzuiger van EuroQueen. Het toestel heeft een ongeziene zuigkracht en dankzij de drie contactpunten (één voor elk verdiep) maken we elke ruimte proper zonder een zware stofzuiger mee te sleuren. Ondanks de grote afstand van Destelbergen - wij wonen in Limburg - kunnen we rekenen op een uitstekende service bij EuroQueen! En dat nog na elf jaar!

 • Jacky’s Gym, Evergem

  ln de zomer van 2011 kocht ik een centrale stofzuiger van EuroQueen. Ik ben eigenaar van een fitnesszaak en gebruik het toestel dagelijks om de fitnessruimte te stofzuigen. Het product is érg gebruiksvriendelijk en de snelle bediening van EuroQueen maakt van mij een zeer tevreden klant.

 • Filip Hoogmartens, Oostende

  In onze privéwoning hebben we al 20 jaar een EuroQueen stofzuigsysteem. We twijfelden geen seconde om dit systeem ook te installeren in onze holiday flats ‘Leopold 5’ in Oostende. Gasten worden er niet gestoord door het irriterende geluid van een gewone stofzuiger en er hangt geen geur van verbrand stof.

CONTACTEER ONS

We spreken graag met je af!

Adres

Business District
Dendermondesteenweg 530 B
9070 Destelbergen
België
Maandag tot donderdag van 09u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 16u00
Vrijdag van 09u00 tot 12u00
Buiten kantoor uren op afspraak.
Via info@euroqueen.be of via ons contact formulier

 

E-mail

info@euroqueen.be

 

Telefoon

+32 (0) 9 210 52 10
Steeds bereikbaar van
Maandag tot donderdag van 09u00 tot 12u00 - 13u00 tot 18u00
Vrijdag van 09u00 tot 12u00 - 13u00 tot 16u00
 

 

URL Adres

www.euroqueen.be
www.facebook.com/euroqueencs

 

 

OFFERTE

Ons team van experten maakt graag een offerte op maat voor jou! Aarzel niet verder en vraag er nu één aan.

VRAAG HIER AAN

GARANTIE

Om u nog beter van dienst te zijn, vragen wij u om de garantie kaart volledig in te vullen.

REGISTREER JE PRODUCT

STEL JE VRAAG HIER